„Академийка“ започва ТРЕТА учебна година

За трета учебна година електронна платформа „Академийка“ се изправя пред своите абонати със самочувствието на успеха и удовлетворението.

Случиха се интересни неща през тези три години. „Академийка“ се превърна в ярка странница от професионалната биография на своя създател – д-р Марияна Георгиева, тази година получила своето тройно признание – „Учител на годината – 2018“ в направление „Хуманитарно“;носител на награда „Русе“ в категория „Средно образование и грамота „Неофит Рилски“ за цялостен принос в българското образование….

„Академийка“ има пряко отношение към тези признания. Тя е една от малкото лични професионални електронни платформи в България, която чрез съвременните IT – технологии предлага подкрепа в подготовката за изпити за деца от всяко кътче на България, Европа и света. Обучението в „Академийка“ по нищо не отстъпва на вече анахроничните уроци в дома на учителя или в офис…

Напротив, предлага обучение в реално време чрез чудесна видеовръзка, решаване на тестови здачи от различен тип, обсъждане и редакция на домашни работи, писане на текстове, филми, аудиозаписи и всичко. което е необходимо….

  • Абонатите на „Академийка“ постигат своите цели.
  • Абонатите на „Академийка“ печелят с текстовете си първи места на национални конкурси
  • Абонатите на „Академийка“ развиват успешно комуникативните си и аргументативните си умения.

Може би Вие ( ако сте ученик) или Вашето дете ( ако сте родител) ще стане абонат на „Академийка“ за следващата 2018/2019 учебна година….

Тел: 0889227886; ел. адрес :  akademiyka@gmail.com    ;    https://www.facebook.com/akademiyka

 

Facebook Comments