A female student studying with her laptop

Здравейте приятели – ученици и родители!
Идеята за лятна „Академийка“ ми дадоха родители. Родителите се замислиха сериозно върху новата учебна ситуация в България – имаме предвид задължителното кандидатстване в 7 клас за гимназиален етап на образование. Оказва се, че съществуващият план- прием на предпочитаните училища в България е силно ограничен от Новия закон и от МОН. Т.е. за една част от децата влизането в тях ще се окаже силно проблематично…, защото това зависи най-вече от резултатите им на НВО и от оценката им в 7 клас. Особено за тези, които малко нехаят в 6 клас относно подготовката си по БЕЛ или по някакви причини изпитват затруднения и имат пропуски.

Та „Академийка“ откликва на необходимостта част от свободното време през лятната ваканция – (20.06 – 30.07.2019)  да бъде отделено за актуализиране на знания и умения, необходими за изпита.
Още повече, че достъпът до виртуалната класна стая на „Академийка“ е възможен както от дома, така и от морския бряг, планината и парка. Разбира се, след взаимна уговорка с преподавателя.
Условията са същите , като за подготовката за НВО през учебната година. Можете да ги видите на сайта тук

Записвания : телефон  0889227886

На : https://www.facebook.com/akademiyka/

На : https://www.facebook.com/profile.php?id=100003479051304

На office@akademiyka.com

 

Facebook Comments