A female student studying with her laptop

Здравейте,  приятели – ученици и родители!
Идеята за лятна „Академийка“ ми дадоха родители. Родителите се замислиха сериозно върху новата учебна ситуация в България – в последните два месеца електронно обучение от разстояние и завършване на учебната година от вкъщи. Притеснението на родителите за евентуални пропуски  в усвояването на  учебното съдържание за 6. кл, което влиза във формата на НВО  в 7. кл., е естествено.

И тази година съществуващият план- прием на предпочитаните училища в България е силно ограничен . Т.е. за една част от децата влизането в тях ще се окаже  проблематично…, защото това зависи най-вече от резултатите им на НВО и от оценката им в 7 клас. Особено за тези, които малко нехаят в 6 клас относно подготовката си по БЕЛ или по някакви причини изпитват затруднения . Към тези притеснения се прибавят тази година и обстоятелствата около епидемията от корона вируса  и мерките срещу разпространението ѝ, повлиияли сериозно на учебния процес.

Та „Академийка“ откликва на необходимостта част от свободното време през лятната ваканция – (20.06 – 30.07.2020 г. )  да бъде отделено за актуализиране на знания и умения, за попълване на пропуските.
Още повече, че достъпът до виртуалната класна стая на „Академийка“ е възможен както от дома, така и от морския бряг, планината и парка. Абсолютно безопасно и защитено пространство по време на епидемии, достъпно от комфорта на дома.  Удобни инструменти, с помощта на които се извършват всички необходими за обучението дейности. Отлична пряка видеовръзка. Общуване лице в лице. Този начин на обучение по нищо не отстъпва на живото общуване и има множество предимства. Вече цели 4 години „Академийка“ работи само по този начин.Необходими са само интернет връзка, компютър или лаптоп с микрофон и камера.

Обучението  е  индивидуално, групово и  по двойки според желанието на родителите и учениците.

Условията са същите , като за подготовката за НВО през учебната година.  . Можете да ги видите на сайта тук

Записвания : телефон  0889227886

На : https://www.facebook.com/akademiyka/

На : https://www.facebook.com/profile.php?id=100003479051304

На office@akademiyka.com

д-р Марияна Георгиева

Facebook Comments