„Да обърнем палачинката“ в полза на образованието

Уважаеми родители,

Обръщам се към Вас, защото е възможно Вие също като децата си да сте „ зарибени” по телефоните си, таблетите и лаптопите. Тогава разбирате децата си и с основание се тревожите. Компютърът отнeма много време, често в приятни, но безполезни занимания, „изяжда” времето за пълноценна подготовка. Може и да сте крайно скептични – това „ чудо” погубва образованието.Само ще вметна, без значение от кой тип сте, че в света отдавна „ обръщат” палачинката в полза на образованието.

Затова тук ще се опитам да предложа алтернатива и в двата случая – и ако сте пристрастени към „джаджите” и ако сте крайно скептични. Във всеки случай вероятно осъзнавате необходимостта от надграждаща допълнителна подготовка за изпитите след 7 и 12 кл.

„Академийка” е точно такава платформа за подготовка на голямата и малката матура. Какво печелите, ако я предпочетете за подготовката на Вашето дете:

Качествено обучение по модерния начин. За децата това е престижно.Ще им се издигнете в очите, ако ги запишете точно на такъв курс. Може би Вие сте скептични и имате повече доверие в традиционния урок и курс. Аз обаче мога да направя сравнението от десетилетен опит в това отношение – и като учител и като родител.

 • Урокът с платформата спестява време – не само за докарване и откарване на децата. Този урок концентрира вниманието много по-устойчиво.

Децата имат нужда от споделяне и често разговарят за  разни неща извън предмета точно с извънучилищния си учител.Искат да бъдат изслушани… Това е прекрасно, но този учител получава хонорара си не в качеството си на детски психолог. А най-лошото е, че този нерегламентиран разговор отнема от безценното време за подготовка и на учителя и на ученика. В случая с виртуалния урок тази възможност е сведена до минимум, особено в груповия курс.

 • Урокът е много по-добре онагледен с учебни ресурси- таблици, учебни планове, карти, схеми –  при това безплатни за абонатите , с възможност да се ползват винаги след урока.
 • Усвояване  на методи за ефективно учене и създаване на текст.
 • Задължителни домашни работи – рецензирани и коментирани на виртуалната бяла дъска.
 • Възможност да се ползват материалите от блога на „Академийка” голямата част, от които имат непосредствено отношение към обучението по БЕЛ.
 • Имате възможност да пътувате и урокът от платформата да бъде взет отвсякъде, където има интернет връзка.
 • Имате възможност за непосредствен контрол. Вашият ученик е у дома. Сигурни сте, че е там където трябва…
 • Постоянна връзка по телефон, електронна поща и facebook   с учителя.
 • Детето Ви се чувства удобно, може да седи както си иска, без притеснителните условности на чуждото пространство.
 • Абонаментните такси не са по-високи от обичайните в момента, можете да се възползвате и от обявените промоции.
  За Вашето дете ще бъдат разработени и индивидуални материали, съобразно неговите лични потребности, когато е необходимо.

Имате възможност за непосредствена връзка, както със сайта на „Академийка” и неговия блог, така и с facebook страницата на „Академийка”  – https://www.facebook.com/akademiyka/ . Разбира се и по телефона :+359889227886; 0889227 886 и ел.пощата : office@akademiyka.com.

Facebook Comments